Maalaustyöt Espoossa

Sisämaalaus- ja ulkomaalaustyöt asiakkaan toiveiden mukaan

Maalaustöissä pohjatyöt ratkaisevat lopputuloksen laadun. Ennen maalauksen aloittamista, teemmekin huolelliset pohjatyöt ja tasoitukset pinnalle. Ulkomaalaus kannattaa suorittaa sateettomana ja kuivana päivänä. Sisämaalauksessa lattia ja mahdolliset huonekalut tulee suojata hyvin.

Ulkomaalaustyöt Pääkaupunkiseudulla

Ulkomaalaus vaikuttaa talon ulkonäköön voimakkaasti. Vastamaalattu talo on kaunis ja raikkaannäköinen. Talojen ulkomaalaus kannattaa teettää tasaisin väliajoin, sillä uusi maalipinta myös suojaa talon pintamateriaalia ulkoisilta rasitteilta. Ulkomaalaustyöt vaativat usein mm. maalaustelineiden hankkimista ja pystytystä, joten ulkomaalaus kannattaa jättää ammattilaisen hoidettavaksi.

Sisämaalaustyöt Pääkaupunkiseudulla

Seinät ja sisäkatto tummuvat ajan kuluessa väkisinkin. Sisämaalauksella saadaan talon sisätilojen ulkonäköä muutettua helposti ja edullisesti uudennäköiseksi. Tarpeen vaatiessa ennen sisämaalauksen toteuttamista, kannattaa maalattava pinta pestä ja tasoittaa. Maalaamme halutessasi sisäseinien maalauksen yhteydessä myös kotisi sisäkatot.

Tarvitsetko maalausta?

Kysy lisää, niin jutellaan asiasta tarkemmin!